Liga voor Mensenrechten VOLG ONS OPVolg ons op FacebookVolg ons op TwitterSTEUN ONS
Nieuwsbrief niet leesbaar? Klik dan hier
[Liga-nieuwsbrief] Inschrijven Big Brother Awards 2015
Beste lezer,

De zomer heeft haar laatste stuiptrekkingen en de regen doet ons stiekem al verlangen naar boswandelingen, pompoensoep en een spectaculaire editie van de Big Brother Awards!

We hebben de handen in elkaar geslagen met experten van de Orde van Vlaamse Balies, de Vlaamse Vereniging van Journalisten, de Ligue des Droits de l'Homme, EDRI en de Kinderrechtencoalitie. Daardoor kunnen we privacy in bijna al haar facetten belichten en is er ongetwijfeld een onderwerp dat ook jou zal aanspreken.

Elke organisatie krijgt zijn eigen Privacysalon waar pro- en contrastemmen met elkaar in debat gaan. Nadien reiken we naar goede gewoonte de awards voor de grootste privacyschenders uit en sluiten we de avond af in het gezelschap van een glaasje en ongezouten meningen. Dit alles gaat door binnen de muren van de majestueuze Koninklijke Vlaamse Schouwburg.

Schrijf u dus snel in en vergeet niet om vanaf 11 september te stemmen op uw "favoriete" kandidaat!

             

Mediawijs

 

Veel leesplezier!
de Liga voor Mensenrechten
NIEUWSBERICHTEN
Microsofts kleine lettertjes: hoe jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt/misbruikt.
Microsoft heeft haar ‘Privacy Policy’ en ‘Service Agreement’ vernieuwd. De nieuwe afspraken treden in werking vanaf 1 augustus 2015, enkele dagen na het verschijnen van het...
lees meer  
AGENDA
15
OKT
2015
Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Brussel
19:00
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.